Ranking 2 Lohjalla

Hei
Kesä lähestyy  kovaa vauhtia samoin Laser ranking 2. Lohjalla järven lämpötila oli eilen 12C ja näillä näkymin kisaviikonloppuna vesi on jo uimalämpöistä. (tietenkin hieman makuasia...). Kisaan voi ilmoittautua oheisesta linkistä http://www.lohjanpurjehtijat.fi/kilpailut/laser-ranking-osakilpailun-ilmoi/
Jos tarvitsette majoitusta suosittelemme Gasthaus Laurinporttia, joka antaa purjehtijoille erikoishinnan viinkoloppuna. http://gasthauslohja.fi
Kilpailutukikohtana LPn maja Nuottatie 2, jossa myös sauna ja buffetti.
tervetuloa

 

Suomen rankingkausi avattu!

Tänäviikonloppuna avattiin perinteisesti Suomen kilpailukausi NJK:lla Lauttasaaressa. Kevätregatta, Helly Hansen Cup, keräsi mukaan lähes 30 laseristia! 

Lauantaina tuulettomuus vaivasi kilpailijoita, mutta sunnuntaina purjehtijat pääsivät nauttimaan super-keleistä, kun tuulta ja aurinkoa riitti koko päiväksi!

Voittajiksi selvisivät:

Laser Standard

1. Matias Mikkola

2. Emil Norlund

3. Niko Seppäläinen

Laser Radial

1. Oskari Muhonen

2. Anttoni Hautamaa

3. Erica Partanen

Laser 4.7

1. Aleksi Tapper

2. Nooa Laukkanen

3. Aarni Ahvonen

 

Onnea kaikille voittajille! Lisää tuloksia täältä.  

 

njk

Last Updated (Sunday, 11 May 2014 22:07)

 

Nuorille laseristeille menestystä Europacupeissa

Italian Garda-järvellä järjestetty Europacup- osakilpailu keräsi jälleen paljon osanottajia, kun järvellä mittaa toisistaan ottivat yhteensä lähes 600 laseristia. Suomalaiset purjehtivat hienosti etenkin naisten sekä miesten Radialissa. Naisten Radialissa 67 veneen joukossa Monika Mikkola sijoittui toiseksi, ja miesten puolella Oskari Muhonen sekä Risto Pesola purjehtivat hienosti ollen viides ja 16. 

Gardalla Europacup- debyyttinsä tehneet 4.7 purjehtijat Aarni Ahvonen sekä Alesi Tapper purjehtivat hienosti itsensä kultafleetin puoleenväiin. Sebastian Toppari purjehti myöskin hienosti ollen hopeafleetin 55.

Gardan osakilpailun jälkeen Europacup kiertue siirtyi Belgian Nieuwpoortiin, mikä toimi myöskin Suomen karsintana ISAF Youth Worlds -kilpailuun. Suomalaiset purjehtivat Belgian virrassa mainiosti, Monika Mikkolan ollessa paras nainen ja kokonaistuloksissa 5.  ja Oskari Muhosen ollessa 6.

Näin siis heinäkuussa kilpailtavaan ISAF Youth Worlds kilpailuun lähtee Suomea edustamaan Monika ja Oskari. ISAF Youth Worlds kilpailua on purjehdittu vuodesta 1971 lähtien ja se on samalla vanhin ISAF:in järjestämä regatta. ISAF:in nuorten MM-kilpailut tunnetaan ennen kaikkea nuorten huippupurjehtijoiden ponnahduslautana. Muun muassa purjehduslegendat Russel Coutts, Robert Scheidt ja Siren Sundby ovat voittaneet nuorten MM-kultaa.

 

Gardan tulokset 

Belgian tulokset 

ISAF youth worlds 

Last Updated (Saturday, 10 May 2014 18:17)

 

Luokkaliittojen yhteisleiri Hangossa 3.-5.6.

SPV järjestää luokkaliittojen yhteisen leirin Hangossa 3.-5.6. Leiristä tulee takuulla hauska ja opettavainen.

Leirikutsun, ohjelman ja ilmoittautumisohjeet löydät TÄSTÄ. (linkki muokattu)

Leirin jälkeisenä viikonloppuna Hangossa kisataan Radial ja Standard ranking, sekä 4.7 SM kilpailut! Eli sankoin joukoin treenaamana Hankoon ennen kisoja.

Last Updated (Monday, 12 May 2014 08:58)

 

Leiri 17.-18.5.

Tervetuloa Laserliiton vuoden toiselle leirille NJK:lle 17.-18.5. Leiri on tarkoitettu niin junioreille, kuin maasterspurjehtijoillekkin. Leirillä teemme yhteisiä harjoituksia kaikkien rikien kanssa, mutta pääasiassa jokainen riki harjoittelee omassa ryhmässään. Leirin päätavoitteena on kehittää purjehtijoita kokonaisvaltaisesti paremmiksi purjehtijoiksi. Leiri valmentajat ovat kokeneita laservalmentajia, joten konkreettisia neuvoja laserkikkoihin saa takuuvarmasti.

Rikit: 4.7, Radial, Standard

Ohjelma:

  • Aloitus ja harjoitusten pohjustus rannalla klo 10 (purjehdusvalmiina)
  • Kelistä riippuen 1-2 purjehdus sessiota päivässä
  • Harjoitusten läpikäynti
  • Yhteinen palauttava harjoitus esim. pallo- tai joukkuepeli (päivä päättyy n. klo 17)

Harjoitteet: Yhteislähtöjä ja yksilöllistä valmennusta pienryhmissä

Ruokailu: Omat eväät mukaan. (syödään vesillä tai rannassa kelistä riippuen)

Valmentajat: Jan Gahmberg ja Heidi Tenkanen (muut valmetajat ilmoitetaan myhemmin, mikäli tulee riittävästi osallistujia)

Hinta: 75euroa

Maksu: Finnish laser association tilille: FI82 1309 3000 0511 77, 15.5. mennessä

Viimeinen ilmoittautuminen: 15.5.

Lisätiedot: Heidiltä 050-4646712 tai This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Ilmoittautumislomake

Last Updated (Friday, 11 July 2014 19:15)

 
facebook

 laser47

Kyselyt
Millanen oli kesä 2013?
 
radial
Standard