Ennakkoilmoittautuminen alle 21- vuotiaiden MM kisoihin

Ennakkoilmoittautumiset vuoden 2014 MM kilpailuihin on avoinna 27. huhtikuuta asti seuraavissa luokissa.

  • Laser Radial alle 21-vuotiaiden MM Ranska
  • Laser Standard alle 21- vuotiaiden MM Ranska

Ennakkoilmoittautumisen voi tehdä täällä.

 

Mahdollisuus vaikuttaa laser luokkasääntöihin

Nyt on mahdollisuus käydä äänestämässä uudistuksia laser luokkasääntöihin. Kyselyssä on 8 kohtaa, vastata voi vain kerran ja kysely on ainoastaan JÄSENILLE! Osallistukaa aktiivisesti :)

Kyselyn löydät täältä.

 

Tuula Tenkaselle hopeaa Palmalla!

Palma de Mallorcalla Espanjassa purjehdittavassa olympialuokkien World Cup -osakilpailussa purjehdittiin tänään lauantaina kärkikymmeniköiden mitalilähdöt. Tuula Tenkanen voitti Laser Radial luokan hopeaa! Mitalilähtö ei tosin Tuulalle ollut niin tiukka, sillä mitali varmistui jo ennen mitalilähtöä. Kilpailun voitti Olympiahopeamitalisti Marit Bouwmeester Hollannista ja kolmanneksi sijoittui Britti Chloe Martin.

 

Tulokset 

 

Palmalla tapahtuu!

Palma de Mallorcalla alkaa maaliskuun lopulla tämänvuoden toinen maailmancup. Tänään siellä kuitenkin saatiin päätökseen harjoituskisa Arenal Training Camps Trophy, jonka tuloslistoilla nähtiin myös suomalaisia laseristeja! Tuula Tenkanen sijoittui hienosti toiseksi kovatasoisessa Laser Radial -fleetissä. Lähes kaikki harjoituskisaan osallistuneista naisista aikovat kilpailla myöskin parin viikon päästä järjestettävässä World Cupissa. Hyvä Tuula!

 

Harjoituskisan tulokset 

Palman maailmancupin kisasivu 

Last Updated (Tuesday, 18 March 2014 17:03)

 

Masterstreenit touko-kesäkuu 2014

Tervetuloa mukaan jo perinteeksi muodostuneeseen masters- treeniryhmään. Kaikki laserpurjehduksesta kiinnostuneet tulkaa rohkeasti mukaan. Suotavaa olisi osata purjehduksen perusteet, mutta kilpailukokemusta ei tarvita. Harjoitukset sisältävät teoriaosuuden, käytännön harjoittelun merellä sekä loppu yhteenvedon. Trakoituksena on kehittää veneen käsittelytaitoa (tekniikkaa) ja yleistä purjehdus osaamista (taktiikkaa).  Osallistuaksesi treeneihin tarvitset oman Laserin, rikillä ei ole väliä (Standard, Radial).

Aika: 17.30-20.30

Päivät: maanantait 12.5, 19.5, 26.5, 2.6, 9.6, 16.6

Paikka: ESF (Amiraalisatama, Espoo)

Vastuu valmentaja: Heidi Tenkanen

Hinta: 95euroa

Maksu: Finnish Laser association tilille: 130930-51177

Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ,
050-4646712

Treenit järjestetään, mikäli vähintään 5 purjehtijaa ilmoittautuu.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Muutama kuva viime vuoden treeneistä:

kuva-126kuva-127

kuva-128kuva-129

Last Updated (Friday, 04 April 2014 11:13)

 
facebook

 laser47

Kyselyt
Millanen oli kesä 2013?
 
radial
Standard