OMANISSA KISATTIIN KUNINKUUSLUOKAN MM-TITTELISTÄ

Viime viikkona Muscatissa Omanissa maailman parhaat Laser Standard purjehtijat ovat taistelleet luokan herruudesta. Suomesta mukana ovat Mattias Lindfors ja Kaarle Tapper. Matias Mikkolan kisamatka peruuntui viimehetken loukkaantumisen takia.

Kisan alussa Kaarle osoitti taitavansa lajin ja purjehtikin muutaman aivan loistokkaan lähdön. Matin alku oli kuumeilun takia vähän tahmeampaa. Alkusarjan jälkeen Kaarle otti itselleen upeasti kultafeettipaikan kun Matin oli tyytyminen hopeafleettiin. Finaalilähdöissa Kaarle jatkoi hienoja suorituksia päätyen lopulta sijalle 43, mikä on varsin hyvä tulos vasta 18-vuotiaalta purjehtijalta. Matin lopullinen sijoitus oli 72.

Kilpailun ja maailmanmertaruuden voitti jo ties kuinka monennen kerran Brasilian 40-vuotias Robert Scheidt, hopea meni Kyproksen Pavlos Kontideselle ja pronssi Saksan Phillipp Buhllille. Lisää tuloksia löytyytäältä.

Last Updated (Monday, 25 November 2013 23:27)

 

2014 Kilpailukalenteri ja leirit

Vuosikokus on hyväksynyt vuoden 2014 kilpailukalenterin, leirit ja karsinnat.

Kilpailukalenteri

Leirit

Karsinnat

 

VUOSIKOKOUSKUTSU


Suomen Laserliiton,  Finnish Laser Association sääntömääräinen vuosikokous pidetäänmaanantaina 25.11.2013 klo 18:30 NJKlla, Koivusaaressa, Helsingissä.

Kokouksessa käsitellään säännön 11 §  määräämät asiat.

Tervetuloa mukaan!

Espoossa 8.11.2013

FLA hallitus

 

Tuula Tenkaselle MM hopeeta!

Laser Radial luokan naisten MM kilpailut käytiin Kiinassa Rizhaossa. Kesän loistava suomalaismenestys jatkui kun Tuula Tenkanen voitti hopeaa! Maailmanmestaruuden vei Kroatian Tina Mihelic ja pronssille purjehti USAn Paige Railey. Heidi Tenkanen oli hopeafleetin 29.

 

Mieletön kausi Tuula!!

Tulokset 

 

Kauden viimeinen Laser ranking!

Tämän kesän viimeinen laser ranking käytiin BS:llä. Viikonloppuna purjehditussa Baltic Dinghy rankingissä oli mukana lähes 30 laseristia! Kaikki kuusi starttia saatiin purjehdittua Kruunuvuorenselällä hyvässä säässä ja parhaiten purjehtivat:

Laser 4.7:

1. Aarni Ahvonen

2. Sirre Kronlöf

3. Lars Berghäll

Laser Radial:

1. Milio Schaumann

2. Anttoni Hautamaa

3. Eppu Kiiskilä

Laser Standard:

1. Matias Mikkola

2. Emil Norlund

3. Niko Seppäläinen

 

Onnea voittajille!!:)

Kokonaistulokset 

 
facebook

 laser47

Kyselyt
Millanen oli kesä 2013?
 
radial
Standard