Lohjan Ranking

Lohjan järvellä oli tänäviikonloppuna tungosta, kun kaikkien laser-luokkien lisäksi siellä oli myöskin E-jollat! Lasereita oli yhteensä noin 30! Laser 4.7-luokan voitti Aleksi Tapper, toiseksi purjehti Sabina von Koskull ja kolmanneksi Lars Berghäll. Radialeissa oli suurin osallistujamäärä ja 14 veneen joukossa voittoon purjehti Anttoni Hautamaa, Eppu Kiiskilän ja Otso Kirveskarin ollessa toinen ja kolmas. Laser Standardissa voittoon purjehti Niko Seppäläinen, toiseksi sijoittui Petri Laaksonen ja kolmanneksi Simopetteri Muuronen.

 

Onnea!

Lohjan tulokset 

 

Suomalaismenestystä Eestinmestaruuskisoissa

Viikonloppuna 16.-18.8 kilpailtiin Eestin Lohusalussa Eestinmestaruudesta. Mukana kilpailussa oli kaikenkaikkiaan 7 laseristia Suomesta kaikissa kolmessa luokassa! Laser Standardissa voittoon purjehti Kaarle Tapper, toiseksi sijoittui Eestin Karl-Martin Rammo ja kolmanneksi Liettuan Martis Pajarskas. Matias Mikkola purjehti kolmanneksi Laser Standard alle 21 vuotiaiden sarjassa. Laser Radialeissa Niki Blässar sijoittui kokonaistuloksissa 4. ja naisten sarjassa 3. Radial-luokan voitti Liettuan Viktorija Andrulyte ja toiseksi sijoittui Anna Pohlak Eestistä. Laser 4.7 luokassa Aarni Ahvonen sijoittui kolmanneksi, 4.7-sarjan voitti Eestin Tavo Annus.

Onnea voittajille!

 

Tulokset 

 

Ensi vuoden kisakalenteri!

 

Olemme kokoamassa FLAn ensi vuoden kilpailukalenteria. Tavoitteena on saada kattava ohjelma jossa pyritään välttämään päällekkäisyyksiä kansainvälisten tapahtumien kanssa jotta kotimaan kilpailuista saaataisiin mahdollisimman korkeatasoisia.  Joidenkin kanssa on asiasta jo keskusteltu, mutta jos olette kiinnostuneita ja asiasta ei vielä ole puhuttu ottakaa ystävällisesti yhteyttä Kari Sinivuoreen ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , 050 3860444)

Last Updated (Wednesday, 07 August 2013 21:41)

 

Tapper ja Mikkola suomenmestareita Laser 4.7:ssa ja Standardissa

Viikonloppuna Helsingin edustalla purjehdittiin Laser 4.7 sekä Standard SM-kilpailut. Viikonlopuksi luvatusta hyvin kevyestä tuulesta johtuen perjantaina purjehdittiin shiftailevassa maatuulessa neljä lähtöä. Lauantaina ja sunnuntaina saatiin kuitenkin pienen odottelun jälkeen hyvä merituuli, ja kaikki lähdöt saatiin ajettua. Monien mutkien jälkeen Laser 4.7-luokan voittajaksi selvisi HSS:n Martin Mikkola, hopealle Monika Mikkola ja pronssille Aleksi Tapper. Laser Standardissa Suomenmestaruuden vei järjestävän seuran, HSK:n, oma Kaarle Tapper, hopealle purjehti Mattias Lindfors ja pronssille Matias Mikkola. Purjehtijoita oli hyvin mukana, hieman alle 20 osanottajaa molemmissa luokissa.

 

Onnea voittajille!

Tulokset 

Last Updated (Tuesday, 06 August 2013 21:10)

 

Laser Radial Juniori PM

Lappeenrantalainen Anttoni Hautamaa on saavuttanut hopeaa Ruotsissa purjehdituissa juniori PM- kilpailuissa! Ruotsin Vänersborgissa kisatussa kisassa oli mukana 24 laseristia, Suomesta kisassa mukana olivat Anttonin lisäksi Eppu Kiiskilä (12.), SuviTuuli Wikström (14.) sekä Henrik Sinivuori (18.). Kokonaskilpailun voitti Tanskan Martin Aamann Jessen. 

 

Tulokset 

 
facebook

 laser47

Kyselyt
Millanen oli kesä 2013?
 
radial
Standard