Tuula Tenkanen voittoon Kielissä!!

Tuula Tenkanen purjehti Kielissä, Saksassa Eurosaf osakilpailun voittoon! Tenkanen lähti vimeisenpäivän mitalilähtöön johtoasemista ja sinetöi hienosti voittonsa voittamalla kuuden parhaan veneen välisen mitalilähdön. Kokonaisuudessaan Laser Radialeja oli 41.

Myös muissa luokissa nähtii suomalaispurjehtijoita, kun Laser Standardissa Niklas Areschoug sijoittui 67. ja naisten 470 -luokassa naisisto Rosa Lindqvist/Annina Takala sijoittuivat 11.

Last Updated (Wednesday, 26 June 2013 21:44)

 

Helsinkiregatta NOR muutos!!!!!

Helsinkiregatan Notice of Racea muutetaan seuraavasti:

Kaikille laser rikeille (4.7, Radial, Standard) järjestetään omat lähdöt lukuunottamatta purjehtijoiden määrää!

 

Eurosaf Youth Sailing European Championships.

Portugalissa purjehditaan elokuussa Eurosaf Youth Sailing European Championships.
Paikkoja on 2/luokka/maa. Purjehtijaliitolla on varattuna rahaa kilpailuihin lähtijöiden tukemiseen, lähtökohtaisesti noin ilmoittautumismaksun verran.
Ikäraja kilpailuun on 19 v.
Jos siis löytyy kiinnostusta osallistua, lisätietoja Sari Multalalta! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.6!
 

Laser Masters luokkamestaruuskilpailut

Laser Masters luokkamestaruuskilpailut järjestetään tänävuonna Nauvossa jo 22. kerran! Kilpailu järjestetään 20-21.7.2013

 

Lisätietoja 

Last Updated (Friday, 14 June 2013 07:41)

 

Laser Radial SM

Laser Radialin avoimet Suomenmestaruuskisat saatiin päätökseen eilen. Kisat käytiin Hangossa, jossa tälläkertaa oli valitettavasti hieman tuulenpuutetta. Ensimmäisenä päivänä, perjantaina, saatiin purjehdittua vain yksi lähtö kevyen tuulen takia. Lauantaina tuuli oli reippaampi ja saatiin päivän kaikki kolme lähtöä ajettua. Sunnuntaina odottelun jälkeen tuuli nousi ja lopulta saatiin kaksi hyvää lähtöä purjehdittua.Suomenmestaruuden ja koko regatan voitti Kaarle Tapper. Toiseksi sijoittui Tuula Tenkanen ja kolmanneksi Niki Blässar. Kisaan osallistui noin 30 purjehtijaa sekä Suomesta että Eestistä.

 

Tulokset 

 
facebook

 laser47

Kyselyt
Millanen oli kesä 2013?
 
radial
Standard