Emäsaloregatta 21-22.9

  • tehnyt

Veneet voivat ilmoittautua täyttämällä lomakkeen joka löytyy osoitteessa bss.fi/ER2019 (tai https://manage2sail.com/fi-FI/event/ER2019#!/) sekä maksamalla osallistumismaksun viimeistään maanantaina 16.9.2019 kl 24:00

  Info:
 RUOKAILU
 BSS kerhosatamassa ei ole ravintolaa. Purjehtijoille kuuluu ruoka kilpailumaksuun. Jos halutaan lisä-annoksia (vanhemmat, sisarukset, valmentajat, huoltajat…) niitä on tilattava etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen johan.graeffe@luukku.com. Montako lisä-annosta lauantaina ja montako lisä-annosta sunnuntaina.

Ruokatilaukset on tehtävä viimeistään maanantaina 16.9.

 MAJOITUS
 Kokoushotelli Poukama tarjoaa rauhalliset unet ympäri vuoden. Voimme majoittaa 50 henkilöä 2 hengen huoneisiin ja lisäpaikoilla tilaa löytyy yhteensä 74 henkilölle.

Toinen hotellimme Easytay tarjoaa tarvittaessa lisää majoituskapasiteettia.

    POUKAMA
    2 km kilpailusatamasta
    Laituripaikkoja
    Emäsalontie 152
    06950 Porvoo
    020 733 0000
    info(at)kokouspoukama.fi
https://kokouspoukama.fi