FLA – Suomen laserliitto

Finnish Laser Association (FLA) toimii Suomessa laserpurjehtijoiden yhteisenä luokkaliittona.
Luokkaliitto organisoi yhdessä pursiseurojen kanssa Ranking-sarjan, johon kuuluu vuosittain kymmenkunta osakilpailua. Ranking-listoja ylläpidetään kaikille kolmelle Laser-luokalle sekä lisäksi Masterseille on omansa.

Osallistuakseen Ranking-kilpailuihin ja saadakseen lopputuloksen Ranking-sarjassa purjehtijan tulee olla FLA:n jäsen.

Tiedotusta hoidetaan pääasiassa www:n kautta. Lisäki FLA:lla on facebook- sivu. Nämä kaksi tiedotuskanavaa täydentävät siis toinen toisiaan.

FLA julkaisee Laser bulletiinia, joka tosin on jäämässä vähemmälle sähköisen viestinnän kasvaessa. Lisäksi Internetissä on myös FLA:n Venepörssi.

FLA:n jäsenenä olet myös kansainvälisen laserliiton (ILCA) jäsen, jonka julkaisu Laser World postitetaan kotiisi Laser bulletiinin ohella ajoittain. Lisäksi voit saada ILCA:n vuosittain julkaiseman Laser Handbookin, joka sisältää luokkasäännöt ja muut olennaiset tiedot veneestä.

Luokkaliitto järjestää myös mahdollisuuksiensa mukaan valmennusta ja koulutusta, sekä purjehduskaudella että peruskuntokaudella.

Liity jäseneksi!

Jos purjehdit laseria tai olet muuten vain kiinnostunut laser purjehduksesta, kannattaa sinun olla FLA:n jäsen. Jos haluat jäseneksi, voit ottaa yhteyttä kehen tahansa FLA:n hallituksen jäseneen, mieluiten kuitenkin jäsenrekisterin ylläpitäjään. Ilmoita ehdottomasti nimesi lisäksimahdollisimman täydelliset yhteystietosi, jotta jäsenpostitus löytäisi varmasti perille!

Jäsenmaksu vuonna 2021 on 35,00 euroa ja sen voi suorittaa FLA:n tilille Nordea pankkiin:
FI82 1309 3000 0511 77.

Jäsenkortin saa hallitukselta pyydettäessä. Korttia tarvitaan ulkomaan kisoissa.