Siirry suoraan sisältöön
Harjoitusleirit

Harjoitusleirit

FLA järjestää vuosittain useita huipputasoisia harjoitusleirejä Suomen parhaiden ILCA-valmentajien vetämänä. Kaikille FLA:n jäsenille purjehdittavasta rikistä ja taitotasosta riippumatta avoimilla leireillä keskitytään aina tietyn ILCA-purjehduksen osa-alueen kehittämiseen, ja leirit toimivat parhaiten säännöllisen harjoittelun tukena. Harjoitusleireiltä saakin runsaasti evästystä oman purjehduksen tavoitteelliseen kehittämiseen sekä kuulee runsaasti huippuvalmentajien parhaita vinkkejä.

Leirit 2022

Vuonna 2022 järjestetään kolme harjoitusleiriä: kevätkaudella kaksi ja syksyllä kolmas. Kaikki leirit ovat FLA:n jäsenille ilmaisia.

Kevään leirit järjestetään seuraavasti:
HSK 28.—29.5.
TaPS 18.—19.6.
10—16:00 kaikkina päivinä
Syksyn leirin ajankohta ja kotisatama varmistuvat myöhemmin.

Valmentajina leireillä toimivat:

HSK: Kaarle Tapper, Martin Gahmberg ja Tom Lönnqvist
TaPS: Tuula Tenkanen, Martin Gahmberg ja Tom Lönnqvist

Tämän vuoden kevätleirien teemana toimii veneen kiihdyttäminen ja vauhdissa pitäminen. Teemaa käsitellään niin kryssin, lenssin, lähdön kuin merkinkiertojenkin tiimoilla. Tavoitteena on, että osallistuvat purjehtijat saavat käsityksen kaikista niistä tilanteista, joissa veneen kiihtyvyyttä ja vauhdissa pitämistä voidaan kehittää. Purjehtijoille tarjotaan tietoa, esimerkkiharjoitteita ja uusia ideoita omaan kehitykseen. Laajempana tavoitteena on paremmin lähteviä nopeampia ILCA-purjehtijoita.
 
Muuta:
Omat eväät ja taukotakki mukaan. Syömme mahdollisuuksien mukaan vesillä tai rannassa.
Leirit soveltuvat kaikille ILCA-rikeille sekä kaiken tasoisille purjehtijoille.

Ilmoittautuminen