Siirry suoraan sisältöön
Kilpailut ja leirit

Kilpailut ja leirit

Kilpailut

Kotimaan kilpailukalenteri 2023

Kilpailu

Pvm.

Järjestäjä

Ranking 1

13.—14.5.

NJK

Ranking 2

20.—21.5.

EPS

Ranking 3

17.—18.6.

HSF

Masters EMS/LM

29.—30.7.

NSS

Ranking 4

12.—13.8.

TPS

SM-kilpailu ja Ranking 5

2.—3.9.

EPS

Ranking 6

9.–10.9.

EMK

Arvokilpailut

Arvokilpailuiden maapaikkojen jako

Vuoden 2023 ILCA 4 -luokan Cadizin EM-kilpailuiden maapaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä EurILCA:n sivuilla, sillä kilpailun aikaisen ajankohdan vuoksi sitä edeltävän kotimaan karsintakilpailun järjestäminen ei ole mahdollista. Ilmoittautuminen kilpailuun aukeaa 15.1.

Muiden arvokilpailuiden maapaikat jaetaan kauden ensimmäisen ranking-kilpailun sijoitusten mukaisessa järjestyksessä kuhunkin kilpailuun ilmoittautuneiden purjehtijoiden kesken ilmoittautumisajan päätyttyä. Tarvittaessa ILCA Finland hakee ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen avautuvia lisämaapaikkoja, jos alkuperäiset maapaikat eivät riitä kaikille kilpailuun ilmoittautuneille purjehtijoille. Purjehtijoilta vaaditaan ennen lisäpaikkojen hakemista sitoumus ilmoittautumismaksun maksamisesta, mikäli lisäpaikka myönnetään, sillä EurILCA ja ILCA laskuttavat käyttämättömistä lisämaapaikoista ILCA Finlandia.

Harjoitusleirit

ILCA Finland järjestää vuosittain useita huipputasoisia harjoitusleirejä Suomen parhaiden ILCA-valmentajien vetämänä. Kaikille ILCA Finlandin jäsenille purjehdittavasta rikistä ja taitotasosta riippumatta avoimilla leireillä keskitytään aina tietyn ILCA-purjehduksen osa-alueen kehittämiseen, ja leirit toimivat parhaiten säännöllisen harjoittelun tukena. Harjoitusleireiltä saakin runsaasti evästystä oman purjehduksen tavoitteelliseen kehittämiseen omissa harjoituksissa sekä kuulee runsaasti huippuvinkkejä valtakunnan verrattomimmilta valmentajilta.

Kevätleiri 2023

Tervetuloa ILCA Finlandin kevätleirille. Leiri järjestetään SPV:n tukemana, ja se on ilmainen kaikille yhdistyksen jäsenille. Leirillä valmentajina toimivat Tuula Tenkanen, Martin Gahmberg ja Tom Lönnqvist, leiripaikka on HSK, ja leiriaika on:

Pe 5.5. klo 17–20
La 6.5. ja su 7.5. klo 10–16

Kevätleirin teemana toimii harjoittelun optimoiminen purjehtijan näkökulmasta, sillä harjoitteluaika niin vesillä kuin rannassa on kaikilla purjehtijoilla rajallinen. Leirin tavoitteena on opettaa, kuinka rajoitetusta harjoitteluajasta saa irti mahdollisimman paljon hyötyä ja kehitystä omalle urheilijan polulle, minkä lisäksi harjoitellaan purjehtijan liikkumista veneessä lenssillä. Leirin rakenne koostuu keskustelusta, vesiharjoittelusta ja palautteesta. Leiri soveltuu kaikille ILCA-rikeille sekä kaiken tasoisille purjehtijoille.

Muuta: Omat eväät, vesipullo ja taukotakki mukaan! Syömme mahdollisuuksien mukaan vesillä tai rannassa.

Syysleiri 2023

Vuoden 2023 syysleiri järjestetään 15.–17.9. ESF:llä. Tarkempi leiriaikataulu, -ohjelma ja valmentajat varmistuvat hieman myöhemmin.

Ilmoittautuminen