Siirry suoraan sisältöön
Tervetuloa kevätleirille 4.–5.5.

Tervetuloa kevätleirille 4.–5.5.

Ilmoittautuminen

Tervetuloa ILCA Finlandin kevätleirille!
Leiri on avoin kaikille ILCA Finlandin jäsenille ja soveltuu kaikille ILCA-rikeille sekä kaikentasoisille ILCA-purjehtijoille.

Leiri järjestetään HSK:lla Helsingin Lauttasaaressa 4.–5.5. klo 10.00–16:00 (10.00 veneet valmiina, normaalit vaatteet päällä)

Ilmoittaudu leirille yllä olevan painikkeen kautta. Leirin hinta on 40 €, ja se on maksettava ILCA Finland ry:n tilille FI82 1309 3000 0511 77 ennen leiriä. Kirjoita maksun viestikenttään ”Leirimaksu” ja leirille osallistuvan purjehtijan nimi. Myös yhdistyksen jäsenmaksu (35 €) on oltava maksettuna ennen leiriä. Sen voi maksaa samalla suorituksella leirimaksun kanssa, jolloin maksun viestikenttään kirjoitetaan ”Jäsen- ja leirimaksu” sekä leirille osallistuvan purjehtijan nimi.

Valmentajina leirillä toimivat Valtteri Uusitalo ja Tom Lönnqvist sekä tarvittaessa kolmas apuvalmentaja. Kevätleirin teemana on oman urheiljapolun hahmottaminen, ja tavoitteena on avata näkökulmia tavoitteellisen harjoittelun etuihin. Tämän puitteissa toivotammekin tuoreen ILCA 7 -luokan Euroopan mestarin, Valtteri Uusitalon, esimerkkeineen mukaan.

Leiri koostuu keskustelusta, vesiharjoittelusta ja palautteesta. Vesillä tehtävät harjoitteet ovat valmistavia harjoitteita tulevaan kilpailukauteen. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan harjoittelemaan A-rata alueella, jossa tulevat arvokisakarsinnat pidetään.

Muuta:
Omat eväät, vesipullo ja taukotakki mukaan. Syömme ennen vesillelähtöä ja heti rantaanpaluun jälkeen. Hyvät varusteet, pipo ja hanskat ovat erittäin tärkeitä näin alkukaudesta. Jos purjehduskauden alku on päässyt yllättämään kaluston tai logistiikka sakkaa, tarjoaa KA-sailing kalustonvuokrausmahdollisuutta veneiden ja kaikkien ILCA rikien muodossa.